•   Blog / Novosti

O Nama

UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Preduzeće za pružanje usluga i inženjering

Uplink Security Services d.o.o je preduzeće osnovano 2005. godine sa mešovitim srpsko-američkim kapitalom. Osnovna želja osnivača je da na ovdašnjem tržištu, primenom bogatog iskustva iz menadžmenta stečenog u SAD, upotpuni ponudu iz oblasti usluga obezbeđenja. Koncepti i rešenja preneti iz SAD, kvalitetan izbor kadrova, kao i njihova konstantna obuka stvaraju čvrstu osnovu za postizanje visokog kvaliteta usluga.

UPLINK Security Services pruža usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja na teritoriji čitave Republike Srbije i ima za cilj da u bliskoj budućnosti postane lider u industriji obezbeđenja. Kompletno poslovanje preduzeća zasniva se na 4 postulata.

UPLINK Security Services d.o.o. obezbeđuje najpouzdanije poslovne i kućne alarmne sisteme kao i video nadzorne sisteme sa ili bez monitoringa 24h u Republici Srbiji.

Vršimo prodaju i ugradnju kompletnih alarmnih sistema, profesionalnih sistema video nadzora, video interfonskih sistema kao i celovito planiranje i projektovanje sigurnosnih sistema, bezbedonosni konsalting kao i kreiranje akta o proceni rizika i još mnogo toga. Vodeći smo stručanjaci u Srbiji za sve vrste alarmnih i video monitoring sisteme kao i CCTV video nadzora što govorimo sa punim pravom od 2005. godine. Posedujemo jedinstvene namenske sisteme za praćenje alarma protiv provale i prevenciju bilo koje vrste kriminalnih aktivnosti.

Naši Uplink bezbednosni sistemi vam mogu pružiti bezbrižan način da nadgledate svoju imovinu i zaštitite svoju imovinu kada niste tamo, tako da možete da budete mirni gde god da se nalazite i šta god da radite.

KVALITET

POVERENJE

INOVATIVNOST

POUZDANOST

UPLINK Security Services d.o.o.

Želeli bismo ovim putem da Vam predstavimo deo naših usluga vezanih za tehničko obezbeđenje objekata kroz program daljinskog nadzora alarmnih sistema – ALARM MONITORING usluga koja podrazumeva 24 časovni nadzor alarmnog sistema na Vašem objektu.

Povezivanjem Vašeg alarmnog sistema sa Operativnim centrom UPLINK-a (putem TT linije; GPRS) omogućava se trenutni uvid u stanje na Vašem objektu i preduzimanje odgovarajućih mera u slučaju alarmnih situacija.

Pored primarne orijentisanosti na usluge alarm monitoringa i video monitoringa, stvorena je i kvalitetna osnova za pružanje usluga fizičkog obezbeđenja i pratnje novca.

U obuci kadrova i samoj organizaciji kompanije izdvajaju se tri oblasti:

Home security

Nudimo rešenja u vezi sa obezbeđenjem stambenog prostora, porodičnih kuća, apartmana kao i stambenih jedinica u šumi ili na planini, kao i ostalih objekata slične namene.

Small Business & Retial

Nudimo rešenja u vezi sa obezbeđenjem maloprodajnih objekata, ugostiteljskih objekata, zanatskih radionica, kao i objekata namenjenih za raznovrsne uslužne delatnosti.

Large Business & Industrial

Nudimo rešenja u vezi sa obezbeđenjem velikih poslovnih sistema, velikih preduzeća, tržnih centara, preduzeća za trgovinu na veliko, magainskih prostora itd.

Uplink Security Services Showroom

U našem Showroom-u su sva oprema je dostupna i aktivna te je moguće testirati, pogledati kako i na koji način funkcioniše naš prodajni asortiman.

Prisustvo na inostranom tržištu

Visok kvalitet naših usluga postižemo neprestanom edukacijom i specijalizacijom u svim domenima naše struke, sve u skladu sa potrebama klijenata.

Pored permanentnog usavršavanja kadrova i praćenja svetskih trendova u domenu tehničkog obezbeđenja sa ponosom ističemo da smo jedna od retkih kompanija u Srbiji koja može da se pohvali uspešnim nastupom i prisustvom na inostranom tržištu.

Od 2008. godine Uplink Security Services d.o.o bio je angažovan na nekoliko velikih i značajnih projekata u Ekvatorijalnoj Gvineji (zapadna Afrika). Za potrebe investitora na objektima: CCEI bank G.E. – Malabo; Poslovno- stambeni kompleks Venus – Malabo; Europ Car – predstavništvo Malabo; Lufthansa – predstavništvo Malabo; BGFI bank Malabo.

PROFESIONALIZAM U SVAKOM SMISLU99%
PREDANOST I POSVEĆENOST SVAKOM PROJEKTU99%
Fleksibilnost u radu, montaži i održavanju99%
Primena najmodernijih tehnologija99%
PRILAGOĐAVANJE MONITORINGA VAŠIM POTREBAMA99%
Visoko kvalifikovani i obučeni kadrovi99%

Koordinisana saradnja sa vladinim institucijama

Posedujemo zvanične licence izdate od strane MUP-a Republike Srbije.

Uplink Security Services d.o.o. primenjuje i održava sve zahteve standarda sistema menadžmenta kvalitetom, menadžmenta životnom sredinom i kao najvažnijeg sve zahteve sistema menadžmenta bezbednosti informacija.

 • ISO 14001:2015 – Sistem menadžmenta životnom sredinom
 • ISO 14001:2015 – Environmental Management Systems
 • ISO 27001:2013 – Sistem menadžmenta bezbednosti informacija
 • GKSR-0322-IC2
 • GKSR-0322-QC+ 2015 – SRB
 • ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Takodje Uplink Security Services d.o.o. poseduje izdate licence od strane MUP-a Republike Srbije za montažu, planiranje, procenu rizika, projektovanje i nadzor kao i vršenje poslova FTZ bez oružija.

Brojevi koje govore o nama

Ukratko
0+
Zadovoljnih kompanija / klijenata
0
USPEŠNO REALIZOVANIH PROJEKATA
0+
GODINA VAŠ POUZDAN I SIGURAN PARTNER
0%
ODGOVARAMO SVIM IZAZOVIMA TEHNIČKOG OBEZBEĐENJA

Operativni centar UPLINK-a dežura 24 sata dnevno, 365 dana godišnje.

Pravovremena reakcija u bilo koje doba dana i noći.

Operativni centar UPLINK-a čini tim visoko kvalifikovanih i obučenih stručnjaka koji korisnicima u svakom trenutku obezbeđuju tehničku podršku, dok u slučaju neželjenog dešavanja na objektu, a u zavisnosti od tipa dojave, istog momenta reaguju slanjem Interventnog tima UPLINK-a, najbliže dežurne vatrogasne jedinice, MUP-a ili Hitne pomoći.

Gotovo istovremeni prijem informacije o neželjenim dešavanjima na objektu bilo kakvog tipa (provala, požarni alarm, panic alarm, nestanku struje, prekidu veze, gubitku slike na video nadzoru itd.) omogućava pravovremenu reakciju u bilo koje doba dana i noći.

Projektovali smo

Isprojektovali smo, isporučili, instalirali i pustili u rad sisteme tehničkog obezbeđenja kao što su:
 • Sistem video nadzora CCTV (Dahua, Sony, Samsung, GeoVision, Mobotix, Axis)
 • Sistem detekcije i dojeve požara (Global Fire Equipment, Labor Straus Technik)
 • Protivprovalni sitem (Paradox)
 • Sistem kontrole pristupa (CDVI, SOYAL,Haffele i Protege)
 • Interfonski sistem (Dahua, Bitron)
 • Sistem satelitske televizije (komponente Triax)
 • Sistem javnog ozvučenja CEOPA
 • Informacioni sistem (Cisco, Neatgear)
 • Sistem integracije (ICT)
Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili pošaljite zahtev za ponudu.

Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

SISTEMI & PARTNERI

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.
Zahtev za ponudu