•   Blog / Novosti

Zaposlenje

UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Želite da radite u našoj firmi?

Zaposlenje u UPLINK -u

Uplink Security Services d.o.o. je privatna kompanija okrenuta tržištu i rezultatima merljivim kroz kvalitet poslovanja. Težimo održivom poslovanju koje podrazumeva visoku efikasnost uz pružanje sigurnosti zaposlenja i kvalitetnog radnog okruženja. Smatramo da poslovni uspeh presudno zavisi od naših zaposlenih i stoga je ulaganje u odabir, razvoj i zadržavanje kadrova vrhunski prioritet organizacije. Poštujemo svakog zaposlenog i svakog kandidata za posao. Zapošljavamo one za koje verujemo da će dati najveći radni učinak, da će se najbolje razviti u okrilju naše kompanije i da će se u njoj dugo zadržati. 

Kakve kandidate tražimo?

Tražimo ljude koji vole da rade i da se dokazuju kroz svoj rad. Uvek dajemo prednost kandidatima koji su fokusirani na svoje radne zadatke, koji žele da se razvijaju, i prihvataju odgovornost za sopstveni rad i dostignuti profesionalni nivo kroz usavršavanje i napredovanje. Stalna okrenutost našim klijentima, požrtvovanost i snalažljivost u izlaženju u susret klijentima uvek će imati prednost u odnosu na pasivno pridržavanje starih navika ili procedura. Tražimo zaposlene koji prihvataju ciljeve i vrednosti organizacije i koji će ostati u kompaniji niz godina. 

Šta nudimo?

Nudimo komforno, sigurno i bezbedno radno okruženje, ispunjenje svih prava zagarantovanih Zakonom o radu i drugim propisima koji regulišu radne odnose. U našem kolektivu vlada odmerena komunikacija, učtivo ponašanje i poštovanje svačije ličnosti.

Kriterijum uspeha kadrovske politike jeste da zaposleni u najvećoj meri razvije svoje potencijale kako u pogledu nivoa obavljanja svog posla, tako u pogledu nadoknade za svoj trud.

Prijava za posao

Ukoliko želite da se prijavite za posao, molimo Vas da popunite u nastavku formular za prijavu za zaposlenje.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.
Zahtev za ponudu