•   Blog / Novosti

Misija i vizija

UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Kvalitetan proizvod i kvalitetna usluga tehničkog obezbeđenja uz najoptimalnija i najkvalitetnija rešenja za Vašu sigurnost.

Kompanija Uplink Security Services d.o.o. preduzima sve neophodne korake kako bi vrhunskim kvalitetom i profesionalnom uslugom zauzela lidersku poziciju u oblasti prodaje, montaže, planiranja, procene rizika, nadzora i vršenja poslova fizičko tehničkog obezbeđenja.

Od osnivanja kompanije pre više od 17 godina, kompanija se razvijala vrlo dinamično, prelazeći mnoge nacionalne granice u vidu partnerske saradnje sa kompanijama iz inostranstva. I u budućnosti nam je cilj uspešan rast kako na teritoriji Republike Srbije tako i čitavog regiona. Pritom smo sebi odredili jasnu viziju da budemo najbolje integrisani ponuđač objedinjene usluge tehničkog obezbeđenja i fizičkog obezbeđenja u bilo koje svrhe.

Ideje konstantnog profesionalnog pristupa svakom segmentu poslovanja je ono sa čim se rukovodimo u pravom smislu naše misije što nam predstavlja najbitniju smernicu u svakodnevnom radu.

Za naše klijente i poslovne partnere ova izjava o misiji služi kao važan znak koji će im pokazati da smo kompanija koja je usmerena ka budućnosti i težnji ka liderstvu u industriji tehničke i fizičke bezbednosti i koja ima jasnu viziju nudeći kvalitetan proizvod i usluge dokazane na svetskom tržištu u domenu najboljih bezbedonosnih sistema.

UPLINK Security Services d.o.o.

Naša vizija pre svega je efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovi sistem.

Ono što nas ističe kao budućeg lidera na polju industrije bezbednosti jeste konstantno unapređenje logističkih i nadzornih timova, proširivanje prodajnog asortimana i stalno poboljšanje kvaliteta svih naših usluga u korak sa najnovijim tehnološkim pristupima rešavanja svakodnevnih problema.

Jedan od važnijih segmenata naših ciljeva jeste dostizanje veće ekonomičnosti i efikasnosti poslovanja uz potpuno zadovoljenje zahteva kupca kvalitetnom proizvoda i vrhunskim kvalitetom usluga planiranja, nadzora i monitoringa.

Takodje jedan od značajnih ciljeva je orjentisanost ka kupcima praćenjem njihovih zahteva, unapređenje logistike, proširivanjem asortimana i stalno poboljšanje kvaliteta pruženih usluga u svakom segmentu poslovanja.

Dostizanje izvozne sposobnosti i inostrane saradnje naše kompanije predstavlja dodatno učvršćivanje pozicije lidera na našem području.

Brojevi koje govore o nama

Ukratko
0+
Zadovoljnih kompanija / klijenata
0
USPEŠNO REALIZOVANIH PROJEKATA
0+
GODINA VAŠ POUZDAN I SIGURAN PARTNER
0%
ODGOVARAMO SVIM IZAZOVIMA TEHNIČKOG OBEZBEĐENJA
SISTEMI & PARTNERI

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.
Zahtev za ponudu