•   Blog / Novosti

Video nadzorni paketi već od 29 evra + PDV mesečno!

Najčešći vid obezbeđenja i kontrole

Besplatan video nadzor

Svrha upotrebe alarmnog sistema je prevencija, odnosno sprečavanje kradje ili vandalizma.

Ali da li je samo alarmni sistem dovoljan za to?

Zaštita prostora samo alarmnim sistemom nije najefikasniji vid zaštite ako ne postoji i vizuelni pregled objekta koji je ugrožen.

U slučaju alarmne situacije operater Uplink-a odmah preko video nadzora ima kompletan pregled dešavanja na Vašem objektu i u zavisnostti od situacije odmah se šalju na Vaš objekat nadležne službe ( Policija,Vatrogasci,Hitna pomoć) i naravno patrolni tim Uplink-a.

Uz besplatan alarmni sistem Uplink Vam nudi i besplatan video nadzor koji Vam je potreban za kompletnu vrhunsku zaštitu Vašeg objekta po ceni već od 29 eura mesečno uz ugovornu obavezu od 36 meseci. Montaža opreme se naplaćuje po važećem cenovniku Uplink-a uz dodatan popust.

Oprema je renomiranog proizvodjača video opreme DAHUA koju niko na teritoriji Srbije ne nudi u opciji besplatnih paketa.

Pozovite nas i naš konsultant za bezbednost odmah će doći do Vašeg objekta i predložiti najbolje bezbedonosno rešenje.

UPLINK nudi rešenja iz oblasti analognih sistema za video nadzor, IP rešenja za video nadzor i IP Megapixel kamere.

Ukoliko imate želju za potpunim obezbeđivanjem svog poslovnog ili stambenog objekta, budite slobodni da pozovete UPLINK Security Services d.o.o. i zakažete sastanak sa našim konsultantima za bezbednost, koji će doći do Vas, bliže Vam pojasniti ovu ponudu i besplatno izvršiti bezbednosnu analizu Vašeg objekta.

Operativni centar UPLINK-a dežura 24 sata dnevno, 365 dana godišnje.

Pravovremena reakcija u bilo koje doba dana i noći.

Operativni centar UPLINK-a čini tim visoko kvalifikovanih i obučenih stručnjaka koji korisnicima u svakom trenutku obezbeđuju tehničku podršku, dok u slučaju neželjenog dešavanja na objektu, a u zavisnosti od tipa dojave, istog momenta reaguju slanjem Interventnog tima UPLINK-a, najbliže dežurne vatrogasne jedinice, MUP-a ili Hitne pomoći.

Gotovo istovremeni prijem informacije o neželjenim dešavanjima na objektu bilo kakvog tipa (provala, požarni alarm, panic alarm, nestanku struje, prekidu veze, gubitku slike na video nadzoru itd.) omogućava pravovremenu reakciju u bilo koje doba dana i noći.

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili pošaljite zahtev za ponudu.

Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

SISTEMI & PARTNERI

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Povezane objave

Zahtev za ponudu