•   Blog / Novosti

Društvena odgovornost

UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o. kao odgovorna i inovativna kompanija čiji tim je svestan odgovornosti prema sebi i drugima, konstanto se trudi da svojom kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržava akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati razvijati se.

Zato i jesmo Vaš siguran partner i pravi izbor.
UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o. je kompanija koja u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja.

Uplink Security Services d.o.o. kao odgovorna i inovativna kompanija čiji tim je svestan odgovornosti prema sebi i drugima, konstanto se trudi da svojom kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržava akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati razvijati se. Zato i jesmo Vaš siguran partner i pravi izbor.

Međutim, mnoge kompanije smatraju da postoje samo na tržištu, Uplink Security Services d.o.o. zna da postoji i u sredini u kojoj posluje. Važan aspekt u delovanju UPLINK-a predstavlja i društvena odgovornost i briga za pozitivne vrednosti u društvu.

Kao društveno odgovorna kompanija, naročito vodi računa o budućnosti nove generacije.

UPLINK je kompanija koja u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja i nastoji da ukupnom etikom svog poslovanja ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada.

Društveno odgovorno ponašanje UPLINK-a je usvojeno kao poslovni princip koji ostvaruje kroz kvalitet proizvoda i usluga koje pruža, razvoj zaposlenih, očuvanje životne sredine i odnose sa društvenom zajednicom.

SISTEMI & PARTNERI

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.
Zahtev za ponudu