•   Blog / Novosti

Bezbednosni konsalting

UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Najvažniji korak u okviru delatnosti fizičko-tehničkog obezbeđenja.

Bezbednosni konsalting

Prvi i najvažniji korak u okviru delatnosti fizičko-tehničkog obezbeđenja jeste inicijalna postavka kvalitetnog projekta obezbeđenja.

Zbog toga, naši stručnjaci najpre sprovode tzv. bezbednosni konsalting zasnovan na svestranoj bezbednosnoj analizi i proceni rizika, prepoznavanju i identifikovanju mogućih izvora i oblika ugrožavanja bezbednosti, a zatim na predlaganju najoptimalnije organizacije snaga i sredstava obezbeđenja.

Velika prednost bezbednosnog konsaltinga ogleda se i u postavljanju takvog bezbednosnog projekta koji će omogućiti maksimizaciju zaštite objekta uz minimizaciju troškova.

Stručnjaci za bezbednost UPLINK-a svim potencijalnim korisnicima naših usluga stoje na raspolaganju i vrše besplatne konsultacije. Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili pošaljite zahtev za ponudu.

Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

SISTEMI & PARTNERI

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.
Zahtev za ponudu