•   Blog / Novosti

Fizičko obezbeđenje objekata i lica

UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Usluga fizičkog obezbeđenja podrazumeva statičko obezbeđenje objekata, tj. zaštitu imovine i lica.

Fizičko obezbeđenje objekata i lica

Fizičko obezbeđenje sačinjavaju isključivo kandidati koji su prethodno uspešno kompletirali testove provere ličnosti, veština i sposobnosti.

UPLINK je na osnovu svojih opsežnih istraživanja i dugogodišnjeg iskustva oformio poseban kadar ljudi u okviru fizičkog obezbeđenja koji sačinjavaju isključivo kandidati koji prethodno uspešno kompletiraju testove provere ličnosti, veština i sposobnosti.

Pored zahtevanog IV stepena stručne spreme, poznavanja engleskog jezika i rada na računaru, po prijemu u našu službu zaposleni prolaze i kroz sledeće kurseve: rukovanje oružjem, prva pomoć, upravljanje sistemima za video nadzor, poslovna komunikacija itd.

Osim svoje primarne dužnosti zaštite imovine i lica, oficiri UPLINK-a su u svakom trenutku na raspolaganju i spremni da pomognu Korisnicima naših usluga u bilo kakvoj vanrednoj situaciji.

Besprekornom funkcionisanju naše službe za fizičko obezbeđenje doprinosi i povezanost svojevrsnim sredstvima komunikacije štićenih objekata sa UPLINK-ovim Operativnim centrom koji koordinira i prati rad svakog oficira.

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili pošaljite zahtev za ponudu.

Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

SISTEMI & PARTNERI

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.
Zahtev za ponudu