•   Blog / Novosti

Parking rampe

UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Na ulazima u objekte gde ulazi i izlazi veći broj vozila, kao efikasna rešenje za kontrolu pristupa su automatske parking rampe.

Parking rampe

Rampa za parking su efikasno sredstvo za onemogućavanje neovlašćenog ulaza vozila

Na ulazima u objekte gde ulazi i izlazi veći broj vozila, kao efikasna rešenje za kontrolu pristupa su automatske parking rampe.

Rampa za parking je efikasno sredstvo za onemogućavanje neovlašćenog ulaza vozila u ograđeni prostor kompanije, javnih garaža, ulaza na parking stambenih zgrada i sl.

Automatske parking rampe se podižu i spuštaju veoma brzo što je velika prednost u odnosu na klizne i krilne kapije čija je brzina otvaranja od 20 sekundi pa na više.

Vreme podizanja i spuštanja zavisi od dužine same rampe kao i težine, tako da što je ruka duža, inercija i operećenje kućišta i reduktora rampe su značajno veći.

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili pošaljite zahtev za ponudu.

Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

SISTEMI & PARTNERI

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.
Zahtev za ponudu