•   Blog / Novosti

Planiranje i projektovanje sigurnosnih sistema

UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Vršimo predviđanje tehnološkog pristupa kroz vrstu i primenu određene tehnologije

Planiranje i projektovanje sigurnosnih sistema

Izrada planske i projektne dokumentacije sistema tehničke zaštite

UPLINK nudi uslugu planiranja i projektovanja sistema tehničke zaštite, odnosno izradu planske i projektne dokumentacije. U svrhu maksimalnog iskorišćavanja potpunih potencijala sistema tehničke zaštite, pružamo usluge planiranja i projektovanja sistema tehničke zaštite zasnovanih na modernim tehnologijima i bogatom iskustvu naših stručnih timova.

Projektovanje sigurnosnih sistema tehničke zaštite se izvršava na osnovu stanja postojećih sistema tehničke zaštite kroz procenjivanje rizika i mera predviđenih u Aktu o proceni rizika kao i srazmerno zahtevima korisnika. Proces takodje podrazumeva najoptimalnije identifikovanje potreba za određenim sistemima tehničke zaštite kako bi se postigli željni ciljevi.

U toku procesa planiranja i identifikovanja vršimo predviđanje tehnološkog pristupa, kroz vrstu i primenu određene tehnologije kao i položaj elemenata u sistemu, od kablovske instalacije do uređaja i opreme specifične namene. Tehnološki pristup u procesu planiranja definisan je ka maksimalnom smanjenju rizika i postizanju najvećeg mogućeg stepena bezbednosti.

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili pošaljite zahtev za ponudu.

Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

SISTEMI & PARTNERI

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.
Zahtev za ponudu