•   Blog / Novosti

Protivpožarni sistemi

UPLINK Security Services d.o.o.

Uplink Security Services d.o.o.

Zaštita od požara

Protivpožarni sistemi

UPLINK preporučuje adresabilne PP sisteme kao najmoderniji i najsigurniji vid zaštite od požara.

O značaju implementacije protivpožarnih sistema zaštite svedoči Zakon o protivpožarnoj zaštiti prema kojem je neophodno da svaki građevinski objekat bude opremljen sistemom za dojavu požara.

U tom smislu, sistemi detekcije, dojave i gašenja požara predstavljaju jedan od najrasprostranjenijih tehničkih sistema u poslovnim i stambenim objektima.

U skladu sa potrebama i u zavisnosti od vrste građevinskog objekta, UPLINK je u prilici da ponudi rešenja u vidu konvencionalnih i adresabilnih sistema vodećih kompanija: PARADOX Hellas, Kentec, Kidde, NSC, Hochiki, Labor Strauss, Global Fire Equipment i drugih.

UPLINK preporučuje upravo adresabilne PP sisteme kao najmoderniji i najsigurniji vid zaštite od požara, s obzirom da u ovakvom sistemu svaki detektor ima svoju individualnu adresu i u slučaju požara pruža preciznu informaciju o tome koji je tačno detektor u prostoriji aktiviran.

UPLINK-ovi stručni kosultanti za bezbednost dolaskom na željenu lokaciju vrše besplatnu procenu objekta i u zavisnosti od Vaših potreba prave najadekvatniju ponudu i izbor protivpožarnog sistema.

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili pošaljite zahtev za ponudu.

Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

SISTEMI & PARTNERI

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Saznajte prvi za najnovije prozivode i usluge koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.
Zahtev za ponudu