•   Blog / Novosti

Paradox alarmi – Alarmni sistemi uz mogućnost usluge alarm monitoringa 24/7/365

UPLINK je prva i trenutno jedina kompanija u Srbiji koja je sprovela akciju "Besplatni alarmni sistem"

Besplatni paketi alarmnih sistem

Bezbednost dostupna svima

UPLINK VAM POKLANJA BESPLATNI ALARMNI SISTEM

koji možete dobiti na poklon ukoliko brigu o bezbednosti Vas i Vaše porodice / Vas i Vašeg poslovanja poverite nama

BESPLATNI ALARMNI SISTEM podrazumeva da na poklon dobijate bazu alarmnog sistema koja sadrži:

 • 1) alarmnu centralu
 • 2) tastaturu
 • 3) 4 detektora pokreta
 • 4) magnetni kontakt
 • 5) unutrašnju sirenu
 • 6) akumulator
 • 7) trafo

Svi gore navedeni elementi su marke Paradox – Kanada. Navedena baza je dovoljna da potpuno obezbedi svaki objekat koji ima jednu prostoriju. U slučaju da vaš objekat ima više od jedne prostorije potrebno je proširiti bazu sistema dodatnim detektorima pokreta. Instalacija alarmnog sistema iznosi 80,00 eura + PDV u dinarskoj protivvrednosti nezavisno od veličine sistema.

Ukoliko prihvatite da od nas dobijete na poklon bazu alarmnog sistema obavezujete se da sa UPLINK-om potpišete ugovor o alarm monitoringu gde mesečna cena usluge iznosi 30,00 eura + PDV u dinarskoj protivvrednosti na 36 meseci.

U slučaju da kompanija ima preko deset objekata, cena alarm monitoringa je predmet dogovora.

Ukoliko imate želju za potpunim obezbeđivanjem svog poslovnog ili stambenog objekta, budite slobodni da pozovete UPLINK Security Services d.o.o. i zakažete sastanak sa našim konsultantima za bezbednost, koji će doći do Vas, bliže Vam pojasniti ovu ponudu i besplatno izvršiti bezbednosnu analizu Vašeg objekta.

Usluga alarm monitoringa podrazumeva:

 • 1. MONITORING – Nadzor nad alarmnim sistemom (bezbednosni i tehnički) iz Operativnog centra UPLINK-a. Na sve alarmne situacije reaguje se obaveštavenjem korisnika i nadležnih službi o novonastaloj situaciji na objektu;
 • 2. DURESS CODE – Programiranje specijalne šifre za slučaj prislnog deaktiviranja alarmnog sistema omogućava pravilnu i pravovremenu reakciju u ovoj delikatnoj situaciji;
 • 3. INTERVENCIJA – Angažovanje specijalizovanih timova UPLINK-a za potrebe intervencije u alarmnim situacijama na ugroženom obektu;
 • 4. ODRŽAVANJE SISTEMA– Obezbeđuje korisnicima ove usluge apsolutnu garanciju (što se tiče tehničke ispravnosti sistema) na alarmni sistem za sve vreme trajanja ugovora o alarm monitoringu,
 • 5. MESEČNI IZVEŠTAJ EMAIL – Mesečno slanje elektronskog izveštaja na željeni mail klijenta o svakodnevnim dešavanjima na objektu, iz časa u čas (npr. ulazak u objekat tj. razoružavanje sistema, izlazak iz objekta tj. naoružavanje sistema, gubitak električne energije, prekid TT linije ili GPRS signala, aktiviranje provalnih senzora, aktiviranje panik tastera itd.).

Ukoliko imate želju za potpunim obezbeđivanjem svog poslovnog ili stambenog objekta, budite slobodni da pozovete UPLINK Security Services d.o.o. i zakažete sastanak sa našim konsultantima za bezbednost, koji će doći do Vas, bliže Vam pojasniti ovu ponudu i besplatno izvršiti bezbednosnu analizu Vašeg objekta.

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili pošaljite zahtev za ponudu.

Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

Zahtev za ponudu