•   Blog / Novosti

Kamere na brodovima – Video nadzor za brodove i čamce (Brodske kamere)

Video nadzorni sistemi namenjeni svim vremenskim uslovima

Kamere na brodovima – Video nadzor za brodove i čamce (Brodske kamere)

Video nadzorni sistemi prilagođeni za funkcionisanje na brodovima, čamcima i ostalim plovilima

Ukoliko imate potrebu za video nazdor i video monitoring, kao i alarmne sisteme i alarm monitoring na Vašem plovilu nalazite se na pravom mestu. 

UPLINK Security Services je kompanija koja pruža sveobuhvatan dijapzon usluga na polju fizičko-tehničkog obezbeđivanja objekata i ličnosti. U svojoj paleti prozivoda i usluga pružamo i kompletna rešenja za video nadzorne i alarmne sisteme za sve vrste plovila. Brodovi i čamci su kako u svetu tako i kod nas postali sve češća meta razbojništava koju čine gusari iz različitih razloga te srazmerno tome racionalno je preventivno delovati. UPLINK Security Services nudi kompletna rešenja video nadzora, video monitoringa, alarmnih sistema i alarm monitoringa po sistemu ključ u ruke za brodove i čamce svih veličina. 

Ukoliko imate bilo kakvu vrstu pitanja o planiranju i kreiranju bezbedonosnog rešenja za Vaše plovilo budite slobodni i kontaktirajte nas kako bi generisali najbolje moguće rešenje za Vas.

Ukoliko imate želju za potpunim obezbeđivanjem svog poslovnog ili stambenog objekta, ili u ovom slučaju plovila budite slobodni da pozovete UPLINK Security Services d.o.o. i zakažete sastanak sa našim konsultantima za bezbednost, koji će doći do Vas, bliže Vam pojasniti ovu ponudu i besplatno izvršiti bezbednosnu analizu Vašeg objekta.
Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili pošaljite zahtev za ponudu.

Na Vaš zahtev, mi dolazimo na lice mesta, procenjujemo realne potrebe za obezbeđenjem Vašeg objekta i pronalazimo najoptimalnija bezbednosna rešenja – bez ikakve naknade.

Zahtev za ponudu